U-tope

Welkom Bij U-tupe 3d

faq’s

Hieronder vindt u de veel gevraagde vragen, ook wel FAQ’s genoemd, omtrent U-tope. Natuurlijk kan het voorkomen dat uw vraag er niet tussen staat, neem dan gerust contact met ons op via de contact pagina.

faq

Waar kan ik meer informatie vinden over dit project?

De meest recente brochure is op deze website te downloaden onder het kopje ‘downloads’.

 

Ik ben geïnteresseerd in een U-tope, waar kan hem bestellen?

De U-tope is nog niet te bestellen, aangezien de installaties nog verder ontwikkeld worden. Wel willen we graag in dit stadium met mogelijk geïnteresseerden om de tafel, zodat wensen en eisen van de gebruiker meegenomen kunnen worden in het proces. U kunt contact met ons opnemen via de contact pagina.

Ik ben een leverancier van een duurzaam product en wil graag participeren

Wij zijn altijd geïnteresseerd in mogelijke leveranciers die producten/ materialen kunnen leveren in de denkwijze van de circulaire economie. Op de website van Turntoo (zie links) kunt u meer lezen over dit concept. Wij gaan graag om de tafel met u. U kunt contact met ons opnemen via de contact pagina.

Is er al een prototype gebouwd?

Nog niet. Wel is er inmiddels een BIM-model gemaakt van de U-tope, waardoor een prototype in korte termijn gerealiseerd kan worden.

Ik wil graag participeren in dit project, hoe gaat dat in zijn werk?

Stuur ons een mail met uw gegevens en ideeën, wij zullen dan contact met u opnemen om in een vrijblijvend gesprek van gedachten te wisselen. U kunt ook contact met ons opnemen via de contact pagina.

Wij zijn nog op zoek naar mogelijke leveranciers van producten/ materialen en een partner in de bouw/ onderhoud.

 

Is de U-tope al op de markt?

Nee de U-tope is nog niet op de markt. Op dit moment wordt er wel druk gezocht naar partners om het project te gaan realiseren. Als u partner wilt worden kunt u contact met ons opnemen via de contact pagina.

 

Ik ben geïnteresseerd in een U-tope, maar wil hem liever in één keer aanschaffen

Natuurlijk kunt u de U-tope ook aanschaffen in plaats van ‘leasen/ huren’. Er zal dan een ander contract worden opgesteld voor de levensloop van de materialen. Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend een afspraak maken, via de contact pagina.

Gepost op: 10.06.11 door admin Geen comments
< Terug

Social

Twitter LinkedIn Facebook

Google Stumbleupon Technorati